Menu
Gas er grønnere
Gas er med sine mange muligheder uundværlig for mange haveejere og campister. Vi tilbyder gasflasker i flere størrelser og til ethvert behov.
Scroll ned

LPG til fritidsbehov

Anvendelighed og fleksibilitet gør LPG det til en perfekt energikilde til fritidsbrug.

Det er ikke kun store industrivirksomheder, der kan drage nytte af gas som energikilde; det er også en fleksibel mulighed til fritidsbrug. Mange vælger LPG fordi det er fleksibelt og let at transportere, hvilket især gør det brugbart til inden- og udendørs hverdagsbrug og til campingturen.

I hjemmet
Mange restauranter og industrikøkkener bruger allerede gas til deres ovne, komfurer og grill, men det er også en mulighed for private. Varmen på et gaskomfur er nemmere og hurtigere at regulere og en varmeovn er en måde at varme huset eller sommerhuset op på.

Til haven
En gasgrill er enkel i brug, bliver hurtig varm og forurener langt mindre end en kulgrill. Grillresultatet bliver som oftest også bedre, da man nemt kan justere varmen. Med en gasgrill får du glæde af grillen hele året. Og vil du skabe lidt ekstra hygge og forlænge sommernætterne, er gaspejse, fakler og terassevarmere et miljøvenligt og effektivt valg. Som et godt alternativ til de miljøfarlige sprøjtegifte kan du også bruge gas til ukrudtbekæmpelse.

Camping
Skal du på camping er gas uundværlig. Camping foregår ikke længere kun i sommerhalvåret, da flere og flere campister også vælger at drage af sted om vinteren. Benytter du campingvogn, kan gas bruges til at opvarme campingvognen og forteltet – og er du i telt kan du hurtigt få tændt op i gasblus eller grill.

En grønnere og mere effektiv energiform
Hvis din virksomhed lægger vægt på en miljøvenlig energiløsning er LPG fra Primagaz den helt rigtige vej at gå. Gas er nemlig en af de reneste forbrændingskilder og mest bæredygtige energiformer, når det gælder CO2-udledning.
20% Mindre CO2
end olie
33% Mindre CO2
end kul
57% Mindre CO2 end
konventionel el
4 grunde til at skifte til LPG
Kom godt i gang med gas - hurtigt og nemt