Gå til indhold
Skift af gasleverandør

Skift af gasleverandør

Skift energiselskab, og få en løsning, du aldrig behøver at tænke på

Valg af LPG-leverandør til din virksomhed er en vigtig beslutning, men når du vælger Primagaz, får du en løsning, der er så effektiv og pålidelig, at du aldrig behøver at skænke den en tanke igen.

Hvad får du med Primagaz som LPG-leverandør?

Når du vælger gasleverandør til din virksomhed, skal du være tryg i din beslutning. Og med Primagaz som leverandør får du både den sikkerhed, der ligger i at være kunde hos en af verdens førende gasleverandører, og den gode kundeservice, der følger med solid forankring på det danske marked.

Hvorfor vælge Primagaz?

Du får præcis, hvad du har brug for

Når du kontakter os om en energiløsning, tager vi udgangspunkt i din virksomheds specifikke behov og ønsker. Og derudover kan du glæde dig til:

 • Konkurrencedygtige priser

  Vi er både lokale og globale. Derfor kan vi indkøbe LPG til gode priser, der kommer vores kunder til gode, og levere gas på både flaske og til tank i hele Danmark.
 • Leveringsikkerhed

  Med egen importterminal i Karlshamn løber vi aldrig tør for gas. Det er din sikkerhed for, at vi altid kan levere gas i præcis den mængde, du har brug for. Og selvfølgelig til den aftalte tid.
 • Solid erfaring

  Vi er en del af SHV Energy, som er en af verdens førende leverandører af LPG, og vi har optimale muligheder for at erfaringsudveksle og sparre med kolleger i hele verden.
 • Innovativ udikling

  Hos Primagaz går vi forrest. Vi var de første på markedet med den miljøvenlige bioLPG, og vi slækker ikke på ambitionerne, når det handler om fortsat at skabe mere miljøvenlige alternativer.
 • Personlig kundeservice

  Vores kundeservice-medarbejdere har ry for at yde en service, der er ud over det sædvanlige. Du ringer bare – de sidder klar til at hjælpe dig.

4 nemme steps fra du kontakter os første gang, til vi fylder ...

...din gastank

 • Kontakt

  Når du kontakter os, taler vi om dit behov og dine ønsker – og finder ud af, hvilken løsning der passer bedst til dig.
 • Tilladelser

  Vi afklarer herefter, hvilke tilladelser vi har brug for fra dig for at lave skiftet til os. Det afhænger nemlig af, om du selv ejer din tank eller har lejet den. 
 • Aftale

  Så snart vi har styr på tilladelser og dine ønsker til forsyning og hyppighed, sender vi dig en kontrakt til underskrivelse. 
 • Levering

  Når du har underskrevet kontrakten, er aftalen på plads, og vi leverer gas til din virksomhed.
Skift till Primagaz

... dit lager af flasker

Gasflas
 • Kontakt

  Når du kontakter os, finder vi sammen ud af, hvilken type flasker du har behov for, og hvor mange – uanset om du er forhandler eller bruger gassen selv. 

 • Tilladelser

  Vi afklarer herefter, om der er særlige tilladelser – og i så fald hvilke – vi har brug for fra dig for at lave skiftet til os. Det afhænger nemlig af, om du er forhandler eller selv skal bruge gassen.  
 • Aftale

  Så snart vi har styr på tilladelser og dine ønsker til forsyning og hyppighed, sender vi dig en kontrakt til underskrivelse. 
 • Levering

  Når du har underskrevet kontrakten, er aftalen på plads, og vi leverer gas til din virksomhed.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, du kan frit vælge den leverandør, som du synes bedst om. 
Gasmarkedet er frit i Danmark, og der kan derfor være penge at spare, hvis du skifter leverandør. Vi anbefaler dog, at du også ser på andet end pris. F.eks. er leveringssikkerhed helt afgørende for mange kunder. 
Du skal bare henvende dig til den gasleverandør, du gerne vil skifte til. 
Det er gratis at skifte gasleverandør, så længe du ikke bryder en kontrakt med bindingsperiode. De forskellige selskaber kan have forskellige regler, som du bør undersøge. 
Ofte Stillede Spørgsmål