Vær opmærksom på, at PrimaLight er udgået. Er du privat forbruger - læs mere her. Er du forhandler - læs mere her.
raffinaderiet

Skift til Primagaz

Få en grønnere og mere effektiv energiløsning med Primagaz

Hvorfor Primagaz?

Dit valg af gasleverandør er en vigtig beslutning, men det behøves ikke være en svær beslutning.

Med Primagaz får du en gasleverandør der:

  • Altid leverer til tiden og til konkurrencedygtige priser.
  • Gør det nemt med hurtig online bestilling.
  • Hjælper dig med at reducere dit CO2-aftryk.
  • Går forrest i udviklingen inden for LPG, LNG og BioLPG.

Effektive energiløsninger

Med gas fra os, får du en effektiv og miljøvenlig energiløsning, der leveres til virksomheder overalt i landet - i tank eller i flasker. Med vores mange års erfaring, kan du desuden være sikker på, at uanset hvilken løsning du har brug for, så har vi prøvet det før.

Som kunde hos Primagaz, bliver du en del af en af verdens førende LPG-leverandører, SHV Energy, med over 30 millioner kunder i 24 lange. Derfor kan du være sikker på at vi altid er på forkant med udviklingen inden for LPG og LNG. Vi er desuden de første på markedet med den grønnere BioLPG.

Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud på din gasløsning

Processen

Kontakt os

Vi finder den rigtige konsulent til dig

Når du ringer eller skriver til os, finder vi hurtigt ud af, hvem du skal tale med for at få en løsning, der passer til dine behov.

Møde

Vi ser på dine konkrete behov

Vi mødes hos dig, så du kan fortælle os om dine ønsker og behov. Her indsamler vi også de informationer om din eksisterende løsning, vi skal bruge for at levere en business case på at skifte til Primagaz.

Business case

Du får tal på din løsning

Vi leverer en business case med et oplæg til en ny løsning. Du får tal på, hvad din nye løsning koster, og hvornår den har betalt sig selv hjem. Når vi har lavet en aftale, kan vi gå i gang med projektet.

Projektteam

Vi går i gang med dit projekt

Når vi har en aftale på plads, sætter vi et projektteam og går i gang med at søge de nødvendige tilladelser hos myndighederne. Vi holder styr på projektet, og informerer dig undervejs. Du kan vælge din egen VVS'er til den indvendige installation, ellers anviser vi en VVS'er til dig.

Installation

Vi installerer din tank

Når vi har tilladelserne på plads, installerer vi din tank. Vi koordinerer med de udstyrsleverandører og VVS'ere, der står for den indvendige installation.

Første fyldning

Tag dit anlæg i brug

Når dit anlæg er klar, foretager vi første fyldning. Hvis du har brug for hjælp eller vejledning til brugen af dit anlæg, er vi klar med uddannelse og materialer.

Primagaz medarbejder