Vær opmærksom på, at PrimaLight er udgået. Er du privat forbruger - læs mere her. Er du forhandler - læs mere her.

Forhandler af gas

Flaskegas er nemt og bekvemt - også for dig, der sælger den 

Vi ved, at dit personale har mange bolde i luften. Derfor gør vi det nemt at håndtere salget af flaskegas. Og samtidig have styr på sikkerheden.

Håndtering

Nemt. Helt enkelt

Vi ved, at dit personale har mange bolde i luften. Derfor gør vi det nemt at håndtere salget af flaskegas.

De fleste salg vil være ombytninger af tom flaske til ny. Vi tager imod langt de fleste flasker, men der er enkelte undtagelser. Hent vores ombytningsregler.
Med stregkodeoversigten med fotos finder dit personale nemt den rette flaske. Hent stregkodeoversigt.
Med oversigten får dit personale nemt overblik over de forskellige flasketyper med mål og vægt, og kan lettere vejlede kunder. Hent gasflaskeoversigten.
Indimellem vil du opleve, at en kunde kommer for at ombytte en flaske, der er i dårlig stand. Vi ombytter ikke beskadigede flasker. Det er nemlig kunden, der ejer flasken, og derfor er det også kundens ansvar at passe på den. Hent vores vejledning til håndtering af beskadigede flasker.
 

Hent prisskilte hvor du selv kan rette i prisen, inden du downloader og printer.

Hent i højformat.

Hent i tværformat.

Vi har udarbejdet en folder der kort giver svar på nogle af spørgsmål, som vi har erfaret at de private forbrugere ofte har. Hent folderen her. Eller bestil en stak til din butik via vores POS-portal.

Du kan også henvise dine kunder til vores side til private; Sådan bruger du flaskegas, som giver mange gode råd til at vælge den rigtige flasker, sikkerhed og meget mere.

I vores brochure Gode råd til dig som forhandler, finder du information om sikkerhed, opbevaring af flasker, gode råd til markedsføring og meget mere. Se den her eller bestil på vores POS-portal, og få den sendt med posten. 

Aktuelt

Ikke allerede Primagaz-forhandler?

Læs her, hvad der skal til, og hvad vi kan tilbyde. Det er lettere, end du måske tror.

Skab synlighed

Fri adgang til materialer, der øger din omsætning

Jo mere synlighed, des bedre salg. Derfor har vi udviklet en masse markedsføringsmaterialer, du frit kan bestille via vores POS-portal.  

Du kan bestille markedsføringsmateriale til din butik via vores POS-portal. Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp til at logge ind eller bruge portalen.

Er du medlem af en kæde, bør du kontakte dit hovedkontor. 

Har du brug for fotos af vores flasker og logo til jeres tilbudsavis, jeres hjemmeside eller noget helt tredje, sender vi det gerne til dig.

Kontakt os, og så sender vi en samlet pakke med alle vores flasker i både jpg og psd format, ligesom vi sender en pakke med logoer og guide.


Er du en mindre forhandler uden egen marketingafdeling, hjælper vi gerne med at sætte en annonce eller lignende op for dig. Det er helt gratis.

Kontakt os, så vender vi tilbage til dig.

Brug gerne vores annoncer til at skabe synlighed på de sociale medier. Se og hent dem her.

Gode råd om synlighed

Synlighed inde og ude

Brug løs af vores marketingmaterialer til at sætte fokus på flaskegas både indenfor og udenfor. Når kunderne ved, at de kan købe flaskegas hos dig, er det dig, de tænker på, når de mangler en flaske til grillen. Udenfor kan du opdatere dine skilte på salgsburet, hvis dem du har ikke er de nyeste eller måske er ødelagte, og du bruge plakater og stofbannere, så bilister og forbipasserende kan se, at du sælger gas. Og indenfor kan du bruge hyldesvirpere, standere og papflasker til at minde kunderne om at købe gas, når nu de er i butikken.

Synlighed online

Se godt ud online med Google My Business. Opdater din virksomhedsprofil med bl.a. logo, fotos, åbningstider og en beskrivelse af din virksomhed.

Sikker brug af flaskegas

sikker brug af flaskegas video

Sikker brug af gasgrill

Husk at fortælle din kunder, at de kan finde masser af gode råd og vejledning om sikker brug af flaskegas på primagaz.dk/tips

Vi har masser af råd og vejledning til dine kunder, om hvordan de skal håndtere flaskegas, så de får en god og sikker oplevelse. 

Opbevaring

For en sikkerheds skyld. Og din

Vi hjælper dig til at opbevare gasflaskerne forsvarligt

Der er regler, der skal følges, når du opbevarer og sælger flaskegas. Og hvilke regler der gælder afhænger af mængden af gas, som du opbevarer. For at sikre at sikkerheden hele tiden er i orden, er det vigtigt ikke at afvige fra de retningslinjer, som du fik som ny forhandler. Er du i tvivl om reglerne, eller ønsker du at flytte bure og flasker, så kontakt os. Hellere spørge en gang for meget...

Følgende regler gælder for oplag med max 264 kg (ét salgsbur). Har du større oplag, gælder der andre regler. Ring til os, hvis du har brug for hjælp til dit oplag.

  • Sikkerhedsafstand til vinduer og døre: 1 m
  • Sikkerhedsafstand til skakter og afløb: 1 m
  • Aflåsning med forsikringsgodkendt lås

Sikkerhedsskilte

Bestil sikkerhedsskilte

Når du bliver kunde hos os sørger vi for, at du får den skiltning der er påkrævet i din situation. 

Hvis jeres skilte bliver beskadiget - eller I får brug for ekstra skilte - kan I bestille dem ved at kontakte vores kundeservice. Skiltene er gratis for alle kunder.

De tre skilte fås i størrelsen A4 og A5 - og som klistermærke og i PVC.

gasoplag
trykflasker
rygning

Bestilling og levering

Bestil, som det passer dig

Du kan bestille flaskegas på flere måder. Det nemmeste er at bruge vores onlinebestilling. Men du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os i åbningstiden. Hvis du har et stort og regelmæssigt forbrug, kan vi opsætte faste leverancer til dig. Kontakt din salgskonsulent, hvis du har brug for hjælp til bestilling eller faste leveringer. 

Hastebestilling

Har du glemt at bestille?

Ring til os, hvis du er løbet tør for gas og har glemt at bestille nye forsyninger. Vi gør, hvad vi kan for at få gas ud til dig så hurtigt som muligt. Dine kunder skal jo ikke gå forgæves!

Faktura og betaling

Lad os gøre det nemt for hinanden

Vi sætter – helt bogstavligt – pris på, at du letter vores arbejde. Og det gør du, hvis du tilmelder dig Pdf-fakturering og LeverandørService. Til gengæld slipper du for at betale faktura- og administrationsgebyr.

Spørgsmål og svar

Er du medlem af en kæde, skal du kontakte dit hovedkontor angående alle spørgsmål til priser.
Som forhandler kan du låne flasker og opbevaring til flaskerne helt gratis. Så kan du nemt komme i gang - og slipper for ekstra udgifter.