Flaskegas til erhverv

Som erhvervskunde hos Primagaz kan du forvente en meget høj leveringssikkerhed. Vi dækker hele Danmark, og vi leverer dine gasflasker direkte, hvor du skal bruge dem. Når du skal bruge dem. Ejer du ikke gasflasker selv, kan du låne af os, så du hurtigt kan komme i gang uden at hive penge op af lommen.

Fordele ved Primagaz

  • Bestil nemt flaskegas online.
  • Vælg mellem alt fra 2-33 kg gasflasker samt gastanke.
  • Skift nemt fra LPG til BioLPG og reducer dit CO2-udslip.

Find den rigtige gasflaske

Kategorier

Lad os finde den rigtige løsning til dig 

Fordele ved flaskegas fra os

Vi gør det nemt at bestille gasflasker

Leveringsaftale

Leveringsaftale af gasflasker

Primagaz har Danmarks største sortiment af flaskegas produkter, så som erhvervskunde hos os, kan du vælge mellem alt fra 2 til 33 kg flasker. Med vores leveringsaftale, gør vi det nemt at være dig: Vi sørger nemlig for et gnidningsfrit skift til os, nem online bestilling af hver gasflaske og muligheden for at skifte fra LPG til BioLPG, uden at du behøves ændre dit udstyr. Vi leverer naturligvis over hele landet og sætter en ære i at give dig en høj leveringssikkerhed. Derfor anvendes vores produkter af virksomheder i mange forskellige brancher. 

Er du ny gasbruger, eller overvejer du at skifte til Primagaz? Vi kan hjælpe med alt det praktiske omkring at komme i gang med gas eller at skifte til Primagaz. Vi har landsdækkende samarbejder med VVS-partnere, og vi sørger for at indhente de nødvendige tilladelser for dig, så du kan fokusere på din forretning. Udfyld denne formular for at få en god pris på dine flasker eller ring til os på tlf. 56 63 12 20.

En sikker og grøn energiløsning

Flaskegas til forskellige brancher

Vores flaskegas anvendes af mange forskellige brancher, der kan indeles i følgende kategorier: restauranter, industri, landbrug og detal. Få mere information om anvendelsen af vores flasker her: