Gå til indhold
Efter Beredskabsstyrelsens udmelding oplever vi en øget efterspørgsel efter gasflasker hos vores forhandlere.
Find nærmeste forhandler her. Og læs mere om opbevaring og sikker brug af gas her.

Flaskegas / Gasflasker til Erhverv

Gasflasker: effektiv og fleksibel - så du kan bruge din energi på forretningen.

Flaskegas til erhverv

Som flaskegas erhvervskunde hos Primagaz kan du forvente en meget høj leveringssikkerhed. Vi dækker hele Danmark, og vi leverer dine gasflasker direkte, hvor du skal bruge dem. Når du skal bruge dem. Ejer du ikke gasflasker selv, kan du låne af os, så du hurtigt kan komme i gang uden at hive penge op af lommen.

Søger du gasflasker til privat brug? Så kig her

Fordele ved Primagaz

  • Bestil nemt flaskegas online.
  • Vælg mellem alt fra 5-33 kg gasflasker samt gastanke.

Find den rigtige gasflaske

Vores sortiment byder på alt fra en lille gasflaske på 5 kg til en stor gasflaske på 33 kg. Se vores udvalg af gasflasker her.

Kategorier

Lad os finde en gasflaske løsning til dig 

Fordele ved flaskegas fra Primagaz

Vi gør det nemt at bestille gasflasker

Case

Det er let at være kunde hos Primagaz
Christian Juul Andersen  — Ejer, Yellow Bird Coffee

Leveringsaftale for gasflasker

Leveringsaftale for gasflasker

Med en leveringsaftale for gasflasker fra Primagaz får du glæde af et bredt sortiment af gasflasker. Som erhvervskunde hos os, kan du vælge mellem alt fra 5 til 33 kg gasflasker. Med vores leveringsaftale gør vi det nemt at være dig: Vi sørger nemlig for et gnidningsfrit skift til os og nem online bestilling. Vi leverer naturligvis over hele landet og sætter en ære i at give dig en høj leveringssikkerhed. Derfor anvendes vores produkter af virksomheder i mange forskellige brancher. 

Er du ny gasbruger, eller overvejer du at skifte til Primagaz? Vi kan hjælpe med alt det praktiske omkring at komme i gang med gas eller at skifte til Primagaz. Vi har landsdækkende samarbejder med VVS-partnere, og vi sørger for at indhente de nødvendige tilladelser for dig, så du kan fokusere på din forretning. Udfyld denne formular for at få en god pris på dine flasker eller ring til os på tlf. 56 63 12 20.

Sikker med gasflasker

Flaskegas til forskellige brancher

Vores flaskegas anvendes af mange forskellige brancher, der kan indeles i følgende kategorier: restauranter, industri, landbrug og detal. Få mere information om anvendelsen af vores flasker her: