Gå til indhold
Vær opmærksom på, at PrimaLight er udgået. Er du privat forbruger - læs mere her. Er du forhandler - læs mere her.

Gas til hotel, restaurant og catering

Nemt og alsidigt - og sund kost for regnskabet

Forlæng sæsonen ved brug af gas i hotel- og restaurationsbranchen

LPG er en alsidig energikilde, som kan bruges til meget andet end grill og komfur. Denne energikilde er som skabt til hotel- og restaurationsbranchen, hvor du kan forlænge sæsonen og skabe hygge for dine gæster med terrassevarmere og fakler. Har du brug for ekstra mobilitet til arrangementer ude af huset? Så er det også nemt klaret. De fleste gasdrevne apparater kan nemlig tilsluttes en flaske og flyttes med efter behov. Hvad er dit behov?

Bliv klogere på mulighederne for flaskegas i hotel- og restaurationsbranchen eller find mere info om vores gasflasker, processen for skift til Primagaz eller få et tilbud fra os. 

Gasflasker til erhverv | Skift til Primagaz | Få et tilbud

 

Fordele

Vi serverer en lækker energiløsning

  • Du kan nemt skifte fra LPG til bioLPG.
  • Smarte løsninger sørger for, at du ikke løber tør.
  • Det er nemt at skifte. Vi klarer nemlig det hele.
  • Fast levering eller nem onlinebestilling 24/7.

Fordele ved at bruge gas i hotel- og restaurationsbranchen

Med gas har du mulighed for både at reducere dine omkostninger og samtidig få en effektiv energikilde til alt fra opvarmning og grill til terrassevarmere og andet. Derudover er LPG mere miljøvenligt end andre fossile brændstoffer, fordi det udleder mindre CO2, og det forbrænder uden partikler og skadelige gasser. Brug af gas kræver desuden meget lidt vedligeholdelse, så du kan bruge tid på dine kunder og andre vigtige opgaver.

Med en gasaftale hos Primagaz sørger vil for at du aldrig løber tør for gas. Som kunde kan du nemt bestille gas online 24/7. Samtidig sørger vi for, at du bruger din gas optimalt, så du får det meste ud af hver flaske. 

Anvendelse

En alsidig energikilde: gas til grill, terrassevarmer, kogeblus og opvarmning

Mange af vores kunder anvender gas i restauranter, hoteller eller cateringvirksomheder, og det er der god grund til. Gas er nemlig en alsidig energikilde, som kan bruges til mange forskellige opgaver i disse brancher. Gas er blandt andet en effektiv energikilde til opvarmning. Du kan eksempelvis bruge gas til terrassevarmere eller bruge gas til grill og kogeblus. Læs mere om anvendelsesmulighederne nedenfor.

Gas til terrassevarmer og opvarmning - sæt stemning på menuen

Med gas til terrassevarmere får du en billig og effektiv måde at tilbyde udendørs opvarmning til dine kunder. LPG kan nemlig bruges til meget andet end at lave mad. Forlæng sæsonen udenfor med terrassevarmere, så dine kunder kan sidde behageligt udenfor, både i det tidlige forår og i begyndelsen af efteråret. Hvis du har en restaurant, så er dette en oplagt måde at skabe mere plads, så alle gæster ikke skal sidde indendørs.

I hoteller kan du skabe bruge gas til opvarmning, og samtidig skabe et hyggeligt og stemningsfuldt indendørs områder med en gaspejs, der brænder sodfrit - perfekt når de lyse dage bliver korte og kølige.

Du kan også drive din opvaskemaskine, tørretumbler og centralvarmeinstallation med LPG.

 

cozy fireplace

Gas til grill og kogeblus

Hvis du har et industrikøkken eller lignende, der har behov for en effektiv og billig energikilde til gill og kogeblus, så er gas et godt valg. Gas til grill og kogeblus er mere effektivt end andre fossile brændstoffer, og samtidig udleder det ikke andre skadelige gasser ved forbrænding. Gas er i dag blevet den foretrukne energikilde i mange restauranter, fordi det er hurtigt til opvarmning, det er perfekt til slow cooking retter og det giver maden hen særlig smag.

Case

”Det luner at vide, at vi sparer over 25 % på  energiudgifterne”

Hotel E4 ved Rødby var meget dyrt at varme op med olie, så da energiforsyningen skulle moderniseres i 2012, valgte indehaver Carsten Johannesen at få etableret en nedgravet 5m3 gastank og et opgraderet varmesystem med gasdrevne varmtvandsbeholdere og varmepumpe. Køkkenet blev også koblet på, så i dag kører både rumopvarmning, vandopvarmning og køkken på gas. Gasløsningen sparer hvert år hotellet for 25-50 % af energiudgifterne og har tjent sig selv ind i løbet ...

Gastanke og gasflasker

kundeservice

Få en pris på få minutter

Ring til os, og få et uforpligtende tilbud

+45 5663 1220

Ring til os

Mandag - torsdag 08-16 og fredag 08-15:30

Guide

Hvilken energikilde bruger du i dag?

Sorry, an error occurred. Please try again