Om os

Vi leverer effektive og miljøvenlige LPG-løsninger

Vores mål og fokus

Advancing Energy Together

Renere luft og mindre CO2

Vi ser en mulighed og føler et ansvar for at gøre vores verden bedre. Vi er et energifirma med en forskel. Vi er privatejede, internationale - men lokale i fokus. Vores energi er renere end andre fossile brændstoffer og tilgængelig for alle. Vores mål er at skabe ren luft og reducere vores CO2-udledning dramatisk.

LPG er et renere og billigere alternativ til oliefyr og eldrevne løsninger. Vores produkt øger således virksomhedernes konkurrenceevne, samtidig med at det skåner miljøet. Private forbrugere nyder godt af vores brede udvalg af gasflasker til gasgrillen, terrassevarmeren, havearbejde og gør-det-selv projekter.

Klima og miljø

Internationalt fællesskab

Verdens førende inden for LPG

En del af SHV Energy

Primagaz er en del af SHV Energy, som er verdens førende leverandør af LPG. SHV Energy opererer i 25 lande, på tværs af fire kontinenter og har over 30 millioner kunder.

SHV Energy står blandt andet bag varemærkerne Calor Gas, Liquigas, Gaspol og Ipragaz. SHV Energy opererer primært i Europa, men er også til stede i både Sydamerika og Asien - og siden 2018 også i USA. På tværs af landende leverer SHV-fællesskabet løsninger til både private og virksomheder, tilpasset behovene i de enkelte lande. Hvad end der er tale om levering til private forbrugere, til større landbrug eller til industrivirksomheder, arbejder virksomhederne i SHV-fællesskabet sammen for at blive den foretrukne leverandør af effektive, tilgængelige og miljøvenlige energiløsninger. 

Et værdifuldt samarbejde

Det internationale samarbejde giver Primagaz Danmark adgang til et af Europas stærkeste leverancenetværk inden for gas. Det giver samtidig direkte adgang til viden og erfaringer fra de øvrige selskaber, og samarbejdet er dermed afgørende for at sikre nyeste viden om teknologi og arbejdsgange. 

Den grønnere BioLPG er et eksempel på, hvordan vores internationale fællesskab har skabt løsninger på tværs af lande - til gavn for kunderne og ikke mindst miljøet


Internationalt samarbejde har gjort det muligt, at være de første på markedet med den grønnere BioLPG. Her foto af Neste i Rotterdam, hvor den miljøvenlige BioLPG produceres.

Fælles brand

I januar 2017 fik vi et nyt globalt logo. Du vil derfor kunne genkende Primagaz mange flere steder i verden. Det fælles logo skal være med til at styrke det internationale samarbejde yderligere.

 

Mere om os

Karriere i Primagaz

Ønsker du at blive del af en fremsynet virksomhed, der arbejder for at levere effektive og klimavenlige energiløsninger?
Og vil du være med på et ambitiøst dansk hold, der sammen med vores internationale netværk arbejder med et klart mål om fortsat vækst? Så er et job hos Primagaz Danmark måske noget for dig. Læs mere på vores karriereside.