Gå til indhold
Vær opmærksom på, at PrimaLight er udgået. Er du privat forbruger - læs mere her. Er du forhandler - læs mere her.

Ombytning af gasflasker

Byt nemt til en ny fyldt flaske

Vi har flasker til ethvert behov. Find den flaske du har brug for hos en af vores mange forhandlere over hele landet.

3 ting, vi synes du skal vide...

  • Flasken er din og indeholder ikke pant eller depositum. Vi køber ikke flasker retur, men bytter gerne.
  • Du kan nemt bytte til en fyldt flaske. Men kun til en flaske af samme type og størrelse. 
  • Vi har forhandlere over hele landet - faktisk over 1.000, så find den nærmest dig, når du skal bytte din flaske.

Find en forhandler nær dig

Spørgsmål og svar

Nej, gasflasken er din, når du har købt den. Den indeholder ikke pant eller depositum, men vi bytter den gerne til en ny fyldt flaske, og du betaler kun for gassen. 

Nej, det er kun muligt at bytte til samme type og størrelse af flaske.

Undtagelse
Der gælder særlige regler for ombytning af Ragasco-flasker. Vi tilbyder vores forhandlere, at de frit kan ombytte mellem 5 kg og 10 kg Ragasco-flasker mod betaling for gassen. Det er dog op til den enkelte forhandler, om de vil tilbyde deres kunder dette. Har du en Ragasco-flaske, som du gerne vil have byttet til en anden størrelse, anbefaler vi, at du kontakter butikken for at høre, om det er noget de tilbyder. Så undgår du at køre forgæves.

Nej, vi kan ikke tilbyde at bytte udenlandske flasker til danske flasker. Det samme gælder udgåede flasker.

Nej, vi kan ikke tilbyde at fylde flasker købt i udlandet. Ved kun at fylde danske flasker sikrer vi, at flasken altid er i orden og lever op til alle krav om sikkerhed.
Vi fraråder, at du får fyldt din egen danske flaske i udlandet, da den dermed ikke er omfattet af de tjek og krav til sikkerhed, som vi har til gasflasker i Danmark. Alle gasleverandører i Danmark er omfattet af strenge krav, som sikrer forbrugerne en sikker flaske, der lever op til gældende lovkrav. Har du brug for mere gas end den/de flaske(r), du har med hjemmefra, anbefaler vi, at du køber en ekstra flaske.
 
Flasken udgør kun en sikkerhedsrisiko, hvis den udsættes for en længerevarende brand. Derfor kan du uden fare tage flasken ned til en af de udvalgte forhandlere. Læs mere om PrimaDonna-flaskerne og hvor du kan indlevere den her.