Gå til indhold

Gasflasker i alle størrelser

Gasflasker har mange muligheder

Gas kan bruges til meget andet end grillen. Brug f.eks. gas til ukrudtsbrænding og slip for gift i din have. Eller brug gas til opvarmning i dit sommerhus. Mulighederne er næsten uendelige.

Tænk at gas kan bruges til over 1.000 ting...

Det lyder lidt overdrevet - men det er det faktisk ikke. 

Derfor er vi også helt vilde med gas og gasflasker, og vi glæder os over, at rigtig mange deler denne begejstring med os og nu i endnu højere grad bruger gas. Også til andet end grillen. Mange vil nemlig - udover at slippe for osen fra grillen - også gerne have en giftfri have, og bruger derfor gas til ukrudtsbekæmpelse. Bare for at nævne et eksempel.

Søger du forhandlere eller gasflasker til erhverv, så find mere info via knapperne nedenfor. 

Anvendelse af gasflasker

Få glæde af gasflasker til andet end grillen

 • Brug gas til opvarmning i sommerhuset, værkstedet eller måske festteltet i haven.
 • Hold varmen med en terrassevarmer og nyd endnu flere måltider udenfor.
 • Gas giver nem energi til campingvognen - og til grillen når der skal hygges om aftenen. 
 • Få en giftfri have. Gas til ukrudtsbekæmpelse skåner grundvandet for skadelige kemikalier.
 • Brug også gas til et hav af forskellige formål i virksomheder

Vores udvalg af gasflasker

Vores udvalg af gasflasker

Nedenfor kan du se vores udvalg af gasflasker og hvad de kan bruges til. Vi har gasflasker i mange forskellige størrelser, fra 5-33 kg og derfor kan de bruges til mange formål.

Kategorier

Find en gasforhandler nær dig

Sikker brug af gasflasker

Find en gasforhandler

Vælg den rigtige gasflaske

Tips til valg af en gasflaske

Du kan købe gasflasker i mange forskellige størrelser, fra 5-33 kg. Den størrelse som du bør vælge afhænger dog af hvad du skal bruge den til. Derfor har vi lavet en lille guide til valg af den rigtige gasflaske:

 • 5 kg gasflaske af stål: Den lille gule gasflaske på 5 kg bruges ofte til campingture, hvor behovet ofte ikke er så stort. Flasken på 5 kg kan også bruges til ukrudtsbrænderen, fordi den er forholdsvis let. Læs mere om flasken på 5 kg.
 • 5 og 10 kg Ragasco letvægt gasflaske: Størrelsen og click-on-ventilen på denne letvægt gasflaske gør den velegnet til grill, terrassevarmere, gasvarmeovne, campingvogne og lignende formål. Vælg mellem en flaske på 5 eller 10kg afhængig af hvad dit behov er. Læs mere om Ragasco på 5 kg og 10 kg.  
 • 11 kg LPG gasflaske: Den klassiske gule gasflaske er i mange år blevet brugt til grill, terrassevarmere og meget andet. Mange private kunder vælger dog i stedet en Ragasco letvægtsflaske, fordi den vejer en del mindre. I dag bruges denne traditionelle gasflaske dog stadig af en del virksomheder, f.eks. restaurationsbranchen. Læs mere.
 • 11 kg ALU Truck gasflaske: Som navnet antyder skal denne flaske tilsluttes en truck. Læs mere.
 • 17 kg og 22 kg gasflaske: Disse store gasflasker anvendes af forskellige virksomheder til blandt andet asfaltarbejde. Læs mere om flasken på 17 kg og 22 kg
 • 33 kg gasflaske: Dette er den mest populære gasflaske til erhverv, fordi den kan anvendes til mange forskellige formål, herunder korntørring, tagdækning, asfaltarbejde, restauration og opvarmning. Læs mere.

  Du er også altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til vores gasflasker. Tlf. 56 63 12 20