Vær opmærksom på, at PrimaLight er udgået. Er du privat forbruger - læs mere her. Er du forhandler - læs mere her.

Information til private forbrugere, marts 2023

En PrimaDonna-flaske ombyttes ikke længere 

Ombytning ophører pr. 5. april 2023

Fra 5. april 2023 stopper vi for ombytning af PrimaDonna-flasker. Det betyder, at hvis du har en af de tilbagekaldte PrimaDonna-flaske, så kan den ikke længere byttes til en Ragasco-flaske. PrimaDonna-flasken blev tilbagekaldt i 2016, og vi har siden da tilbudt en ombytning. Det stopper den 5. april 2023.

Har du brug for en ny flaske?

Indlevering af PrimaDonna-flaske

Har du en PrimaDonna-flaske, opfordrer vi dig til at indlevere den hos en af vores udvalgte forhandlere. Vi sørger herefter for at indsamle og bortskaffe dem, som vi er forpligtigede til.

Spørgsmål

Se svar på en række af de mest typiske spørgsmål nedenfor. Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

PrimaDonna_flasker

PrimaDonna 5 kg og 10 kg

Spørgsmål og svar

Alle flaskerne har samme udseende. Det er kun størrelsen, der varierer. Du kan identificere flaskerne ved at se på billedet ovenfor.
Flasken kan se en smule anderledes ud, men hvis den blå plast går helt fra top til bund, som på billedet ovenfor, vil der være tale om en flaske, som er tilbagekaldt. Er du i tvivl, er du velkommen til at ringe til os, eller sende os et foto.
Flasken udgør kun en sikkerhedsrisiko, hvis den udsættes for en længerevarende brand. Derfor kan du uden fare fragte flasken ned til den nærmeste Primagaz-forhandler, der vil hjælpe dig. Du kan finde listen over forhandlere her.
Flasken udgør ikke en sikkerhedsrisiko, med mindre den befinder sig i en længerevarende brand. Derfor kan du uden fare opbevare den, hvor du plejer, ligesom du kan køre med den i bilen uden risiko. Som altid bør du dog aldrig opbevare mange flasker samme sted.
Du kan uden risiko selv fragte gasflasken ned til en af de udvalgte forhandlere. Gasflasker bør transporteres sikkert og fastholdt.
 
Det er korrekt at Ragasco-flasken er også en komposit flaske. Men Ragasco-flasken er en nyere og mere sikker model. Den overholder alle sikkerhedskrav og kan trygt benyttes.

Nej,der tilbagebetales ikke penge for en returneret PrimaDonna-flaske. Vi opfordrer derimod til, at du indleverer din PrimaDonna-flaske hos en af vores udvalgte forhandlere. Vi sørger herefter for at indsamle og bortskaffe dem, som vi er forpligtiget til. 

Du kan se, hvor du kan indlevere din PrimaDonna-flaske her.