Information til forhandlere, juni 2022

PrimaLight

PrimaLight vil stadig være på markedet nogle år endnu

I marts 2021 påbegyndte vi udfasningen af 10 kg PrimaLight-flaskerne af vores sortiment. 
Det er vigtigt at understrege, at årsagen ikke er, at der er noget galt med PrimaLight-flaskerne. De er helt i orden og fejler ingenting. Vi har blot valgt, at de ikke på lang sigt skal være en del af vores sortiment, da vi ikke længere kan få de flasker hjem fra vores leverandør, som vi har brug for.
Siden marts 2021 er Silvan og Bauhaus de eneste der har fået leveret PrimaLight-flasker. Alle vores øvrige forhandlere har derimod fået leveret Ragasco-flasker.

Den mest populære flaske

Ragasco 10 kg er den mest populære flaske i det danske marked og står i dag for langt over halvdelen af alle nye solgte gasflasker. Ragasco har samme tilslutningsventil som PrimaLight og lever op til alle de samme høje sikkerhedskrav som alle øvrige gasflasker fra Primagaz.

Ombytning for dine kunder

Så længe du har PrimaLight-flasker, kan du bytte PrimaLight til PrimaLight, hvis kunden ønsker det. Men kunden kan også vælge at bytte til en 10 kg Ragasco i stedet. Det er kundens valg.

Regulering af dit udlån

  • Har du lånt dine PrimaLight-flasker af Primagaz, så sørger vi for at regulere dit udlån (nedskrive udlånet på PrimaLight og opskrive dit udlån tilsvarende på Ragasco 10 kg) i takt med at du returnerer tomme PrimaLight.
  • Returnerer du flere PrimaLight end du har lånt af os, så nedskriver vi saldoen på Ragasco 10 kg tilsvarende.
  • Vores chauffør tager kun tomme PrimaLight retur - og vi krediterer ikke PrimaLight, men ombytter til Ragasco 10 kg.
  • Kontakt os gerne, hvis du ønsker en opdateret saldo på dit samlede udlån.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 56 63 12 20 eller på kundeservice@primagaz.dk

Src: https://cdn.primagaz.dk/-/media/sites/denmark/images/gasflasker/byttefoto.jpg

PrimaLight til Ragasco 10 kg

PrimLight-flaskerne er de grå stålflasker med enten blå eller grønne håndtag, som ses her til venstre. Begge slags kan byttes til en 10 kg Ragasco-flaske.

Src: https://cdn.primagaz.dk/-/media/sites/denmark/images/pl-til-pl.jpg

PrimaLight til PrimaLight

Så længe du har PrimaLight-flasker, kan du bytte PrimaLight til PrimaLight, hvis kunden ønsker det. Men kunden kan også vælge at bytte til en 10 kg Ragasco i stedet. Det er kundens valg.