Vær opmærksom på, at PrimaLight er udgået. Er du privat forbruger - læs mere her. Er du forhandler - læs mere her.

Information til forhandlere, september 2023

PrimaLight er udgået

Tilbage i marts 2021 startede vi udfasningen af PrimaLight 10 kg. Siden har I omkostningsfrit kunne tilbyde jeres kunder en fyldt 10 kg Ragasco i bytte. Denne mulighed gælder til og med 31. december 2023. Derefter kan PrimaLight ikke byttes.

Det er vigtigt at understrege, at der ikke er noget galt med flaskerne. De flasker der fortsat er ude hos de danske forbrugere, er helt i orden, og fejler ingenting. 

Vigtigt!

Det er vigtigt, at alle i jeres forretning er klar over, at PrimaLight ikke kan byttes efter 31. december 2023. I kan i stedet opfordre jeres kunder til at indlevere den tomme og nu værdiløse PrimaLight på den lokale genbrugsstation.

Bytter I PrimaLight efter 31. december 2023 vil jeres butik miste penge, da vi ikke længere ombytter PrimaLight fra årsskiftet.

Oversigt med bytteregler til jeres butik

Vi opfordrer kraftigt til, at I printer vores bytteregler ud, så det bliver så let som muligt for jer. Hent og print oversigt med bytteregler her. 

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 56 63 12 20 eller på kundeservice@primagaz.dk

PrimaLight til Ragasco 10 kg

PrimaLight-flaskerne er de grå stålflasker med enten blå eller grønne håndtag, som ses her til venstre. Begge slags kan byttes til en 10 kg Ragasco-flaske.

Pressemeddelelse, september 2023