Information, juni 2022

PrimaLight - fås stadig hos Silvan og Bauhaus.

PrimaLight vil stadig være på markedet nogle år endnu

I marts 2021 påbegyndte vi udfasningen af 10 kg PrimaLight-flaskerne af vores sortiment. 
Det er vigtigt at understrege, at årsagen ikke er, at der er noget galt med PrimaLight-flaskerne. De er helt i orden og fejler ingenting. Vi har blot valgt, at de ikke på lang sigt skal være en del af vores sortiment, da vi ikke længere kan få de flasker hjem fra vores leverandør, som vi har brug for.

Byt eller behold - valget er dit

PrimaLight er stadig på markedet og vi leverer dem fortsat til vores forhandlere Silvan og Bauhaus. Og det forventer vi at gøre nogle år endnu.

  • Foretrækker du PrimaLight-flasken, kan du bytte din tomme flaske til en ny hos Silvan eller Bauhaus uden problemer og helt som du plejer.
  • Foretrækker du derimod at få en Ragasco-flaske i stedet, er det også muligt. Du kan hos alle vores forhandlere – også Silvan og Bauhaus - bytte din tomme PrimaLight til en fuld 10 kg Ragasco-flaske. Du skal blot betale for gassen.

Den mest populære flaske

Ragasco 10 kg er den mest populære flaske i det danske marked og står i dag for langt over halvdelen af alle nye solgte gasflasker. Ragasco har samme tilslutningsventil som PrimaLight og lever op til alle de samme høje sikkerhedskrav som alle øvrige gasflasker fra Primagaz.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 56 63 12 20 eller på kundeservice@primagaz.dk

Src: https://cdn.primagaz.dk/-/media/sites/denmark/images/gasflasker/byttefoto.jpg

PrimaLight til Ragasco 10 kg

PrimaLight-flaskerne er de grå stålflasker med enten blå eller grønne håndtag, som ses her til venstre. Begge slags kan byttes til en 10 kg Ragasco-flaske.

Src: https://cdn.primagaz.dk/-/media/sites/denmark/images/pl-til-pl.jpg

PrimaLight til PrimaLight

Foretrækker du PrimaLight-flasken, kan du bytte din tomme flaske til en ny hos Silvan eller Bauhaus.