Menu
Stort behov for effektiv energi?
Med et større energiforbrug, er den mest effektive løsning installation af en gastank over eller under jorden. Vi sørger for at der altid er gas i tanken, og du kan koncentrere dig om at drive din forretning.
Scroll ned

Tankgas fra Primagaz

 

En gastank vil være den oplagte løsning, hvis i har et stort forbrug af gas

En løsning med en fast lpg tank er som regel billigere end at benytte flasker, og er under alle omstændigheder mere praktisk. Vi hjælper selvfølgelig med opsætning og tilslutning af tanken, og sørger for at den bliver fyldt når I ønsker det.

Med en gastank fra Primagaz får du en fleksibel og stabil løsning. Der er mange muligheder for at tilpasse løsningen til dine behov ift. plads, mobilitet, og krav til æstetik. Tanken kan både placeres over og under jorden og findes i mange forskellige størrelser. Hos nogle af Danmarks største industrivirksomheder, er tankene helt op til 200 m3, men der findes også små tanke helt ned til 1 m3, som ofte anvendes ved opvarmning af mindre bygninger.

Leveringssikkerhed
Vi forsyner virksomheder i hele Danmark med tankgas, det betyder at virksomheder der er placeret udenfor naturgasområdet også har muligheden for at opnå de mange fordele gas giver. Med en Primagaz telemetri-aftale sørger vi for at holde øje med beholdningen, så vi kan fylde din gastank, inden du løber tør. Vi skal blot have adgang til tanken på adressen - så klarer vi resten. Ønsker du ikke en telemetri-aftale, kan du selv bestille gas efter behov. Vi er en del af SHV Energy, som er verdens største LPG-leverandør. For vores kunder betyder det sikkerhed for, at de altid vi l have adgang til LPG.

Muligheder med egen gastank fra Primagaz

Fritstående tanke

Hvis man bruger meget gas og har god plads udendøre, kan en fritstående tank være en god løsning. Tankene findes i størrelser fra 1 m3 til 200 m3.

Nedgravede tanke

Hvis man ikke har plads til en fritstående tank, eller ikke ønsker en synlig tank på sin ejendom, kan man vælge en nedgravet tank - det gør mange af vores kunder. Nedgravede tanke kan leveres med fjernovervågning.

Mobile tanke

Vi kan også tilbyde mindre tanke til montering på traktorer og lignende. Denne løsning er specielt velegnet til f.eks. trucks eller ukrudtsbrændere, der er monteret på et køretøj.

Truckanlæg

Benytter man mobile tanke, kan man med fordel have eget fyldeanlæg. Anlægget kobles til en større LPG-tank, så der ikke er behov for så hyppige opfyldninger.

Midlertidige tankanlæg

Benytter man ikke LPG regelmæssigt, kan det lade sig gøre at etablere et midlertidigt tankanlæg når der er behov for det. Kontakt os og hør nærmere.

Tankgas med mange anvendelser
Her er et par eksempler på, hvor du kan få glæde af tankgas
Restaurationer
Landbrug
Gas er populært blandt mange landmænd pga. gassens ekstremt rene forbrænding og høje virkningsgrad. Miljøet skånes og udbyttet er optimalt. Landbruget bruger gas til:
Eksempler på brug:
 • Opvarming
 • Korntørring
 • Flamme­kultivering af ukrudtsspirer
 • Afbrænding af kartoffeltoppe
 • Bekæmpelse af biller og andre skadedyr
Mere om Landbrug
Landbrug
Opvarmning
Strålevarme er en fleksibel og effektiv energikilde til rumopvarmning. Både flasker og tanke kan benyttes, det afhænger kun af forbruget, og hvad man bruger strålevarmen til. Det kunne bl.a. være:
Eksempler på brug:
 • Sportshaller
 • Produktionshaller
 • Varehuse
 • Byggemarkeder
 • Bilcentre
 • Garager og udstillingslokaler
Mere om Opvarmning
Fritid
Industri
Gas bliver benyttet i mange former inden for industri og håndværk. Den anvendes i et utal af bearbejdnings- og varmebehandlings-processer bl.a.:
Eksempler på brug:
 • Lodning
 • Skæring
 • Jern- og metalstøbning
 • Emballage og krympning
 • Hærdning
 • Varmeretning
Mere om Industri
Nemt at skifte Vores konsulenter er med dig fra første møde til den færdige installation. Hvad end det er et nyt anlæg eller du skifter fra fx. olie. Vi arbejder ud fra en fast proces sammen med branchens dygtigste fagfolk. Løb aldrig tør for gas Med en telemetri-aftale fra Primagaz sørger vi for at registrere når din tank har brug for at blive fyldt op. På denne måde løber du aldrig tør og du slipper for selv at skulle holde øje med tanken. Vi skal blot have adgang til tanken og så kan du koncentrere dig om andre ting.
Fremtidssikret Med en LPG-løsning står du stærkt fremover. Vi forbedrer løbende vores systemer, og du kan gnidningsfrit skifte til bæredygtig BioLPG uden at ændre din installation. Forsyning i hele landet Primagaz leverer LPG i hele landet, det betyder at virksomheder der er placeret udenfor naturgasområdet også har muligheden for at opnå de mange fordele gas giver. Vores LPG kommer fra Danmark, hvor der årligt produceres mere end dobbelt så meget LPG som der bruges. Det betyder, at du altid har hurtig adgang til levering, uanset hvor i Danmark I befinder jer.