Menu

Sådan skifter du til gas

Nemt at skifte, enkelt i brug

Fra det første møde med Primagaz’ energi-konsulenter til den færdige installation, er du i sikre hænder. Vi hjælper dig når du skal skifte fra din eksisterende løsning til LPG, eller når du har brug for at få etableret en helt ny løsning. Vi arbejder ud fra en fast proces og sammen med branchens absolut dygtigste fagfolk.

1. Gennemgang og rådgivning

Indledende afholdes et rådgivningsmøde med Primagaz, hvor vi vejleder dig om mulighederne og fordelene ved at bruge LPG i netop din virksomhed. Vi gennemgår din eksisterende løsning. Er det en standard varmeinstallation vil vi ofte være i stand til at give dig et overslag på totalløsningen allerede på første møde.

2. Indvendig installation gennemgås af gasinstallatør

Den indvendige installation skal gennemgås og installeres af en autoriseret gasinstallatør. Vi har samarbejder med udvalgte installatører i hele landet, men du kan også vælge at bruge din egen VVS’er.

3. Endeligt tilbud på installation 

Du modtager nu et tilbud på den indvendige installation fra VVS gasinstallatøren, og et tilbud fra Primagaz på udvendig installation og fremtidig leverance af gas. I forbindelse med tilbuddene beregner vi også din tilbagebetalingstid på løsningen.

4. Kontrakt og tilladelser

Kontrakten underskrives, og Primagaz indhenter alle relevante tilladelser. I denne fase taler vi også om mulighederne for finansering.

5. Installation

Primagaz sikrer, at installationen gennemføres uden at du skal bekymre dig. Vi gennemfører den udvendige installation, og den tilknyttede gasinstallatør gennemfører den interne installation. Herefter frakobles den eksisterende energiløsning, og din virksomhed kører nu på LPG.

6. Velkommen som kunde

Som kunde hos Primagaz nyder du godt af en løsning som kører helt af sig selv. Vælger du en telemetri-ordning fylder vi helt automatisk din tank op når behovet er der, og ellers kan du let bestille gennem vores kundeservice eller direkte her på websitet. Derudover har du som kunde altid adgang til vejledning og rådgivning hos vores kundeservice, så kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til din løsning.