Gå til indhold

Pressemeddelelser

Seneste pressemeddelelser 

1. juli 2019 - SHV Energy køber E.ON Gasol Sverige AB

SHV Energy køber E.ON Gasol Sverige AB

Styrker positionen på det skandinaviske og baltiske LPG marked.

SHV Energy har via datterselskabet Primagaz Sweden i dag købt E.ON Gasol Sverige AB af E.ON Energilösningar AB. Opkøbet indfrier SHV Energy’s strategiske ambition om at blive en af de førende leverandører af LPG i Sverige med selvstændig adgang til LPG i den baltiske region gennem LPG-terminalen i Karlshamn. E.ON Gasol bliver en del af Primagaz Scandinavia og bliver fuldt integreret i selskabet i løbet af de kommende måneder. 

Opkøbet af E.ON Gasol komplementerer Primagaz’ eksisterende flaskegasforretning i Sverige ved at bidrage med en stærk markedsposition inden for tankgas til industrien. Med tilføjelsen af E.ON Gasol til Primagaz-familien bliver Primagaz en af de førende leverandører af LPG i Sverige, der kan tilbyde sine kunder både flaske- og tankleverancer og adgang til bioLPG og LNG. Kapaciteten i Karlshamn terminalen giver samtidig mulighed for strategiske leverancer af LPG til Polen og andre europæiske markeder. 

Chief Executive Officer for Primagaz Scandinavia, Duncan Osborne, siger: “Vi er glade for at kunne inkludere E.ON Gasol i Karlshamn i Primagaz-familien. De bliver nu - gennem Primagaz i Skandinavien og vores moderselskab SHV Energy – en del af verdens største og mest udbredte distributør af LPG. Vi opererer i over 25 lande på tværs af 4 kontinenter, hvor vi leverer LPG og LNG såvel som bioLPG løsninger til alle typer af kunder.”

E.ON Gasol fortsætter med at operere fra Karlshamn, hvor det nuværende team forsat vil yde den høje service og gode kundesupport. I løbet af de kommende måneder bliver selskabet gradvist integreret i Primagaz. E.ON Gasol forventes at være fuldt integreret i Primagaz i slutningen af 2019.

Om SHV Energy
SHV Energy er en global leder inden for distribution af LPG. Derudover leverer SHV Energy i et mindre omfang LNG, biomasse og bioLPG til kunder, der ikke har adgang til naturgasnettet. SHV Energy gør det muligt for sine kunder at skifte væk fra forurenende olie og fast brændsel, hvilket resulterer i lavere kuldioxid påvirkning og forbedret luftkvalitet. SHV Energy har 17.000 medarbejdere og opererer i mere end 25 lande under brands som Primagaz, Calor Gas, Liquigas og Ipragaz. SHV Energy er en hollandsk, familieejet virksomhed, der er dedikeret til at arbejde bæredygtigt med samfund, interessenter og beslutningstagere for sammen at fremme energi.  

Pressekontakt:
Janneke Leegstra
Head of Communications SHV Energy
Email: janneke.leegstra@shvenergy.com
Telefon: +31 (0)23 555 5700

dd.mm åååå - overskrift

Oveskrift

tekst....