Menu
Vi ombytter din tomme flaske med et smil
Som privat forbruger kan du købe din gas hos én af vores mange forhandlere nær dig. Har du allerede en flaske, medbringer du blot din tomme flaske, så bytter vi til en ny og du betaler kun for gassen.
Scroll ned

Flaskegas til private

Flaskegas er en nem og miljøvenlig energikilde med et hav af anvendelsesmuligheder. 

Køb og ombytning

Når du køber en gasflaske er gasflasken din. Der er altså hverken depositum eller pant på flasken, men du kan bytte din tomme flaske til en fuld og kun betale for gassen. Du finder information og svar om bytteregler HER. Primagaz har forhandlere over hele Danmark, og du kan finde den nærmeste forhandler på vores forhandlerkort. 

Miljøvenlig energi og ukrudtsbekæmpelse.

Flaskegas - eller LPG som det faktisk hedder - indeholder propan og butan. I Danmark udvinder vi gassen fra den råolie, der hentes op af Nordsøen. LPG har et meget lavt CO2-udslip sammenlignet med andre fossile brændstoffer, trækul og elektricitet. Derfor er det eksempelvis en god idé at vælge en gasgrill eller en gasdreven terrassevarmer. Du kan også bekæmpe ukrudt med flaskegas, og når du bruger en ukrudtsbrænder i stedet for kemikalier, er du helt sikker på, at undgå forurening af jord og grundvand. 

Sikkerhed

Flaskegas er sikkert og nemt, men det skal behandles med omtanke. Her kan du læse om gode råd til sikker brug af flaskegas. 

 

 

Truckgas ALU

11 kg

CGI gas

3 kg

Ragasco gas

5 kg

Ragasco gas

10 kg

PrimaLight

10 kg

2 kg gasflaske

2 kg

5 kg gasflaske

5 kg

6 kg alu gasflaske

6 kg

11 kg gasflaske

11 kg

17 kg gasflaske

17 kg

22 kg gasflaske

22 kg

33 kg gasflaske

33 kg
  • Varenr.:
  • Højde:
  • Taravægt:
  • Bruttovægt:
  • Diameter:
Grønnere med gas.
Her er et par eksempler på hvor du kan få glæde af gas.
Ukrudtsbekæmpelse Brug en ukrudtbrænder i stedet for kemiske ukrudtsmidler, så skåner du miljø – herunder grundvandet – da gas belaster miljøet væsentlig mindre. Camping Gas er et fast element i camping. Hvad enten du skal på telttur og lave mad på et lille blus, eller om den store campingvogn skal opvarmes – så er gassen ideel.
Madlavning Skift kulgrillen ud med en på gas. Så slipper du for den generende os, og sparer samtidig tid da grillen er varm med det samme. Og så er det oven i købet grønnere. Opvarmning Brug gas til varmeovnen og opvarmning af vand i sommerhuset og spar penge, da gas er billigere end el.
Kan vi hjælpe?
Kontakt vores kundeservice
Tlf.+45 56 63 12 20
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mandag til torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-15:30