Menu
BioLPG – en god, grøn nyhed
Nu kan du vælge endnu mere bæredygtigt, når du køber flaskegas fra Primagaz.
Scroll ned

BioLPG til dig, der bruger flaskegas

Det har aldrig været vigtigere at vælge en miljørigtig gasløsning. Og det har heller aldrig været nemmere.

Danmark har et mål om at have nedbragt det samlede CO2-udslip med 40 % i 2020 – og om at være helt fossilfrit, når vi skriver 2050. Det kræver alternative løsninger. Og det kræver løsninger, der fungerer præcis lige så godt og stabilt som de konventionelle brændsler. 

BioLPG er netop sådan en løsning. Mens den konventionelle LPG (Liquefied Petroleum Gas) er et naturligt biprodukt ved udvinding af naturgas og olie, er BioLPG udvundet af biomasse og bæredygtige vegetabilske olier. Og det gør forskel, når CO2-aftrykket skal gøres op.

I vores populære letvægtstflasker er 20 % af gassen (baseret på massebalanceprincippet) BioLPG, og det giver dig et renere valg - både for miljø og samvittighed.  

 

Det er kun miljøet, der mærker forskellen

For dig gør det ingen forskel, at 20 % af flaskegassen er udvundet af biomasse. BioLPG brænder nemlig lige så let, stabil og sodfrit, som du er vant til. 

Din garanti for et renere valg

Primagaz BioLPG er certificeret af ISCC (International Sustainability & Carbon Certification), og det er din garanti for, at råvarerne i biomassen bliver fremskaffet på en bæredygtig og ansvarlig måde. Samtidig betyder det, at vi lever op til EU’s Direktiv for Vedvarende Energi.

 

Renere løsning med alle letvægtsflasker fra Primagaz

Du kan vælge mellem tre af de mest populære flasketyper, når du køber BioLPG. Kig BioLPG mærket på flaskerne eller i butikken. Så ved du, at du har valgt rigtigt – for dig selv og for miljøet.

 

Anmeldelse af BioLPG

Søren Lyng fra Grilltips.dk har anmeldt BioLPG. Se hvad han synes om at grille med en grønnere flaskegas. 

 

Find din forhandler

Vi forhandler gas på flaske til private over hele landet.

Find nærmeste forhandler