Information, juli 2016

Tilbagekald af flaskerne: PrimaDonna 5 kg og PrimaDonna 10 kg

PrimaDonna_flasker

Primagaz tilbagekalder Compolite CS-flaskerne, markedsført under navnet PrimaDonna, i versionerne 5 kg (PD5) og 10 kg (PD10).

Primagaz er blevet påbudt af Arbejdstilsynet at tilbagekalde flaskerne, da de kan udgøre en sikkerhedsrisiko, hvis de befinder sig i en længerevarende brand.  

Hvis du er i besiddelse af en af de omfattede gasflasker, kan du henvende dig til 27 udvalgte Primagaz-forhandlere, der vil ombytte den til en nyere og mere sikker gasflaske.

Er du forbruger og har spørgsmål - Kontakt en af de udvalgte forhandlere, der kan bytte din flaske til en ny.

Er du forhandler og har spørgsmål: Ring til kundeservice på  +45 56 63 12 20.

Er du journalist: Ring til Commercial Director, Jesper Krüger Søndergaard på tlf. +45 22 69 96 63. 

Sådan skal du forholde dig

Alle flaskerne har samme udseende. Det er kun størrelsen, der varierer. Du kan identificere flaskerne ved at se på billedet ovenfor.
Flasken kan se en smule anderledes ud, men hvis den blå plast går helt fra top til bund, som på billedet ovenfor, vil der være tale om en flaske, som er tilbagekaldt. Er du i tvivl, er du velkommen til at ringe til os, eller sende os et foto.
Flasken udgør kun en sikkerhedsrisiko, hvis den udsættes for en længerevarende brand. Derfor kan du uden fare fragte flasken ned til den nærmeste Primagaz-forhandler, der vil hjælpe dig. Du kan finde listen over forhandlere her.
Flasken udgør ikke en sikkerhedsrisiko, med mindre den befinder sig i en længerevarende brand. Derfor kan du uden fare opbevare den, hvor du plejer, ligesom du kan køre med den i bilen uden risiko. Som altid bør du dog aldrig opbevare mange flasker samme sted.
Du kan uden risiko selv fragte gasflasken ned til en af de udvalgte forhandlere. Gasflasker bør transporteres sikkert og fastholdt.
 
Du vil som udgangspunkt få din flaske byttet til en Ragasco-flaske i samme størrelse som den du afleverer. Se flaskerne her.
Det er dog op til den enkelte forhandler at beslutte, hvordan de vil håndtere ombytningen.
 
Det er korrekt at Ragasco-flasken er også en komposit flaske. Men Ragasco-flasken er en nyere og mere sikker model. Den overholder alle sikkerhedskrav og kan trygt benyttes.
Vi bytter selve flasken gratis. Hvis din flaske er tom, får du en ny flaske, men skal betale for gassen. 
Hvis din flaske er fuld, bytter vi den til en ny, fuld flaske.
Er der minimum 1/3 gas tilbage i din flaske, bytter vores forhandlere også til en ny fyldt flaske uden beregning.
 
Nej, vi refunderer ikke pengene for flasken, men tilbyder at ombytte den.
Nej, du skal ikke have din bon med når du skal bytte flasken. Og du kan bytte hos udvalgte forhandlere.
 
Læs pressemeddelelsen om tilbagekaldelsen her.