Information til forhandlere, marts 2021

Vi påbegynder udfasningen af PrimaLight

Tilbyd dine kunder den populære Ragasco i stedet

Fra marts 2021 påbegynder vi udfasningen af 10 kg PrimaLight-flaskerne af vores sortiment. Vi har den seneste tid oplevet leveringsproblemer på flasketypen PrimaLight, og vi forventer at problemet bliver større når vi rammer højsæsonen for brug af flaskegas (april-september). Leveringsproblemerne skyldes svigt fra vores udenlandske leverandør. Vi er ikke i stand til at få den mængde nye gasflasker, som er nødvendig for at imødekomme efterspørgslen. Derfor påbegynder vi udfasningen af PrimaLight fra markedet. 

Men fortvivl ikke. Primagaz tilbyder dine kunder med PrimaLight en ombytning til den populære Ragasco 10 kg.

Vigtig information:

  • Tøm først din beholdning af fulde PrimaLight før du starter på ombytning til Ragasco 10 kg. 
  • Vores chauffør tager kun tomme PrimaLight retur - og vi krediterer ikke PrimaLight, men ombytter til Ragasco 10 kg. 

Regulering af udlån

Har du lånt dine PrimaLight-flasker af Primagaz, så sørger vi for at regulere dit udlån (nedskrive udlånet på PrimaLight og opskrive dit udlån tilsvarende på Ragasco 10 kg.) i takt med at du returnerer tomme PrimaLight. Returnerer du flere PrimaLight end du har lånt af os, så nedskriver vi saldoen på Ragasco 10 kg. tilsvarende.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker en opdateret saldo på dit samlede udlån. 

Max. 2 PrimaLight per kunde

Kommer der kunder til dig, med mere end 2 tomme PrimaLight-flasker og ønsker ombytning, så bedes du afvise kunden og henvise til vores kundeservice på telefon 5663 1220. 

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 56 63 12 20 eller på kundeservice@primagaz.dk
PrimaLight-flaskerne er de grå stålflasker med enten blå eller grønne håndtag, som ses her til venstre.

Der er ikke noget galt med flasken

Det er vigtigt at understrege, at der ikke er noget galt med PrimaLight-flaskerne. Vi har blot valgt at tage dem ud af vores sortiment, da vi ikke længere kan få de flasker hjem fra vores leverandør, som vi har brug for.

Ragasco 10 kg er den mest populære flaske i det danske marked og står allerede i dag for langt over halvdelen af alle nye solgte gasflasker. Ragasco har samme tilslutningsventil som PrimaLight og lever op til alle de samme høje sikkerhedskrav som alle øvrige gasflasker fra Primagaz.