Information, marts 2021

Vi påbegynder udfasningen af PrimaLight

Sådan bytter du næste gang

Fra marts 2021 påbegynder vi udfasningen af 10 kg PrimaLight-flaskerne af vores sortiment. Men fortvivl ikke. Næste gang du har behov for at ombytte din tomme PrimaLight, så står vores forhandlere klar til at hjælpe dig.

Måske har forhandleren stadig PrimaLight på lager, og så ombytter du bare på vanlig vis. Måske er forhandleren løbet tør for fyldte PrimaLight-flasker, og så tilbyder forhandleren at ombytte din tomme Primalight til en fuld Ragasco 10 kg. Du skal blot betale for gassen, som du plejer ved en ombytning. 

Ragasco 10 kg er den mest populære flaske i det danske marked og står allerede i dag for langt over halvdelen af alle nye solgte gasflasker. Ragasco 10 kg har samme tilslutningsventil som Primalight og lever op til alle de samme høje sikkerhedskrav som alle øvrige gasflasker fra Primagaz.

Der er ikke noget galt med flasken

Det er vigtigt at understrege, at der ikke er noget galt med PrimaLight-flaskerne. Vi har blot valgt at tage dem ud af vores sortiment, da vi ikke længere kan få de flasker hjem fra vores leverandør, som vi har brug for.

Ragasco 10 kg er den mest populære flaske i det danske marked og står allerede i dag for langt over halvdelen af alle nye solgte gasflasker. Ragasco har samme tilslutningsventil som PrimaLight og lever op til alle de samme høje sikkerhedskrav som alle øvrige gasflasker fra Primagaz.

PrimaLight-flaskerne er de grå stålflasker med enten blå eller grønne håndtag, som ses her til venstre.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 56 63 12 20 eller på kundeservice@primagaz.dk