Menu

Primagaz, en moderne energivirksomhed

Primagaz Danmark leverer effektive og miljøvenlige LPG-løsninger til virksomheder og private i hele landet.

Vores gas er et renere og billigere alternativ til oliefyr og eldrevne løsninger. LPG øger således virksomhedernes konkurrenceevne, samtidig med at det skåner miljøet. Private forbrugere nyder godt af vores brede udvalg af gasflasker til gasgrillen, terrassevarmeren, havearbejde og gør-det-selv projekter.

Mere end 50 år i markedet har lært os at stabile og punktlige leverancer er afgørende for vores kunder. Vores chauffører og montører i hele Skandinavien samarbejder derfor tæt med vores hovedkontor i Køge, for at sikre et højt serviceniveau og planmæssig levering. Digital teknologi sikrer, at vi automatisk kan se, hvornår vores kunder har behov for opfyldning af deres tanke, og stærkt internationalt samarbejde gør at vi altid har adgang til gode leveringsaftaler og konkurrencedygtige gaspriser.

Fokus på grøn energi

Et stærkt fokus på klimaet og miljøet er en vigtig del af årsagen til at vi i dag anbefaler LPG frem for olie. Vores moderselskab SHV Energy underskrev i 2014 en aftale, der giver vores koncern adgang til Bio LPG. Det betyder, at Primagaz kan se frem til at blive eneforhandler af Bio LPG på det skandinaviske marked fra 2017. Bio LPG er en 100% grøn løsning uden CO2-udledning, der vil betyde en kæmpe CO2-besparelse og fritagelse for CO2-afgifter. Bio LPG kan anvendes i eksisterende LPG-løsninger, og vi er derfor stolte over fremover at kunne tilbyde vores eksisterende kunder en endnu grønnere løsning, uden større etableringsomkostninger.

Internationalt samarbejde

Primagaz Danmark er et datterselskab af SHV Energy, som er et af verdens førende gasselskaber. Vores tætte samarbejde med SHV Energy og deres aktører i 28 lande sikrer, at vi kan være først med nye løsninger og altid har opdateret viden. Det giver vores kunder et bedre produkt og konkrete besparelser på både bundlinjen og i klimaregnskabet.

Læs mere om vores internationale relationer.