Menu

Et stærkt, internationalt fællesskab

Primagaz er ét ud af en række datterselskaber til SHV Energy, som er et af verdens førende gasselskaber. SHV Energy opererer i 28 lande, på tværs af tre kontinenter og beskæftiger over 14.000 medarbejdere. 

SHV Energy står blandt andet bag varemærkerne Calor Gas, Liquigas, Gaspol og Ipragaz. SHV Energy opererer primært i Europa, men er også til stede i både Sydamerika og Asien. På tværs af landende leverer SHV-fællesskabet løsninger til både private og virksomheder, tilpasset behovene i de enkelte lande. Hvad end der er tale om levering til private forbrugere, til større landbrug eller til industrivirksomheder, arbejder virksomhederne i SHV-fællesskabet sammen for at blive den foretrukne leverandør af effektive, tilgængelige og miljøvenlige energiløsninger.

Et værdifuldt samarbejde

Det internationale samarbejde giver Primagaz Danmark adgang til et af Europas stærkeste leverancenetværk inden for gas. Det giver samtidig direkte adgang til viden og erfaringer fra de øvrige selskaber, og samarbejdet er dermed afgørende for at sikre nyeste viden om teknologi og arbejdsgange. Udfordringerne er forskellige i henholdsvis Europa, Sydamerika og Asien, men på tværs af landende arbejder vi sammen for at sikre en effektiv og bæredygtig omstilling til gavn for klima og luftkvalitet.

Fælles brand

Fra januar 2017 kommer du til at kunne genkende Primagaz mange flere steder i verden. Det skyldes, at vi har fået et nyt logoikon, som er fælles med vores kolleger i udlandet. Det fælles logo skal være med til at styrke det internationale samarbejde yderligere. 

Mere om vores internationale samarbejde

Ønsker du at vide mere om vores internationale samarbejde, kan du finde yderligere information på SHV Energys hjemmeside, eller kontakte Primagaz' hovedkontor i Køge.