Menu
Effektiv og miljøvenlig opvarmning
Ved at fyre med LPG kan du opnå en meget stabil og omkostningseffektiv varmeløsning, som samtidig er god ved miljøet.
Scroll ned

Rumopvarmning med LPG

Med en gasbasseret løsning kan du opnå hurtig opvarmning, et godt indeklima og en meget stabil rumtemperatur.

I ældre bygninger og industrien, er det tit vigtigt at holde en bestemt temperatur, og den opvarmning det kræver kan være særdeles kostbar. Derfor er LPG et oplagt alternativ til blandt andet oliebasseret opvarmning, da gassen er både billigere og bedre for miljøet. 

Moderne udstyr giver ekstra gevinster

Ved at anvende LPG sammen med strålevarmeløsninger, varmepumper og kaloriferer kan man sikre en udnyttelse af energien på op imod 150%. Det er alle løsninger som enten målretter eller genbruger varmen, således at du får optimal udbytte af den LPG du benytter til opvarmningen. Denne type af løsninger har sparet en række af vores kunder for mere end 20% på energiregningen og sikret dem endnu større CO2-reduktioner i samme omgang.

 

En energibesparelse på mere end 20%

Høsterkøb Kirke fik skiftet deres gamle olietank ud med en LPG- tank. En 2,75 m3 gastank blev gravet ned, så et lille grønt dæksel afskærmet af dekorative kampesten er eneste bevis på at kirken nu opvarmes med LPG. Samtidig er løsningen støj- og lugtfri, så det eneste bevis for at kirken nu har en moderne LPG-løsning er, at kirken nu holder en konstant behagelig temperatur.

Læs hele Høsterkøb Kirkes historie her
4 grunde til at skifte til LPG
Kom godt i gang med gas - hurtigt og nemt