Menu
Effektiv og miljøvenlig energi
LPG kan erstatte mange konventionelle energiformer og give besparelser, samtidig med at du skåner miljøet. Det passer godt med den energiprofil mange offentlige institutioner ønsker.
Scroll ned

LPG til offentlige institutioner

I mange af de offentlige og kommunale vedligeholdelsesopgaver er der brug for en stabil energiforsyning. Det kan LPG levere - og så er den samtidig god for miljøet. 

Hvad end det gælder drift af maskiner, afbrænding af ukrudt eller opvarmning af større bygninger, kan LPG være en rigtig fornuftig løsning. Den brænder meget rent, uden udledning af skadelige partikler, og biddrager således positivt til både arbejdsmiljøet og den generelle luftkvalitet. 

Løsningen er samtidig meget effektiv, og en eventuel investering i nyt udstyr der kan fungere med LPG tjener sig hurtigt hjem. Benytter man i forvejen olie kan udstyr helt eller delvist omstilles, så anlægsomkostningen bliver minimal og tilbagebetalingsperioden endnu kortere.

En bredt anvendelig løsning

LPG kan anvendes til en bred vifte af formål, herunder for eksempel rumopvarmning, drift af maskiner, opvarmning af vand og som værktøj i bygge- og anlægsprojekter. Når man anvender gassen til flere formål, kan der være yderligere besparelser at hente ved stordrift. Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne.

 

En grønnere og mere effektiv energiform
Hvis din virksomhed lægger vægt på en miljøvenlig energiløsning er LPG fra Primagaz den helt rigtige vej at gå. Gas er nemlig en af de reneste forbrændingskilder og mest bæredygtige energiformer, når det gælder CO2-udledning.
20% Mindre CO2
end olie
33% Mindre CO2
end kul
57% Mindre CO2 end
konventionel el
4 grunde til at skifte til LPG
Kom godt i gang med gas - hurtigt og nemt