Menu
Effektiv og miljøvenlig opvarmning af lagerfaciliteter
LPG er en oplagt energikilde, når lageret skal holdes varmt og med en stabil temperatur. LPG er ikke blot et miljøvenligt alternativ, men også en meget effektiv energiform, som i de fleste tilfælde giver konkrete besparelser inden for kort tid. Moderne teknologi sikrer en målrettet opvarmning, således at energien udnyttes optimalt.
Scroll ned

Opvarmning af lager med LPG

Lagerfaciliteter som ikke er koblet til fjernvarmenettet kan med stor fordel benytte en LPG-løsning til opvarmning.

Ud over at være både miljøvenlig og omkostningseffektiv, kan LPG-opvarmningen også installeres som strålevarme som kun opvarmer de nødvendige områder. Det reducerer både omkostningerne til opvarmning og miljøpåvirkningen yderligere.

LPG har samtidig den fordel at det brænder meget rent. Du undgår således at de ting du opbevarer forurenes med skadelige partikler eller CO2. En stabil temperatur og ren luft giver også et godt arbejdsmiljø til glæde for medarbejderne på lageret.

Store besparelser ved at skifte til gas

Ved at anvende LPG sammen med strålevarmeløsninger, varmepumper og kaloriferer kan man sikre en udnyttelse af energien på op imod 150%. Det har sparet en række af vores kunder for mere end 20% på energiregningen og sikret dem endnu større CO2-reduktioner i samme omgang.

En grønnere og mere effektiv energiform
Hvis din virksomhed lægger vægt på en miljøvenlig energiløsning er LPG fra Primagaz den helt rigtige vej at gå. Gas er nemlig en af de reneste forbrændingskilder og mest bæredygtige energiformer, når det gælder CO2-udledning.
20% Mindre CO2
end olie
33% Mindre CO2
end kul
57% Mindre CO2 end
konventionel el
Gasvarmepumper Effektiv og energirigtig opvarmningen med virkningsgrad på over 150% og med lav CO2-udledningen.
Strålevarme Opnå det optimale indeklima med LPG-fyrede strålevarmere til kontrollerbar opvarmning af specifikke områder.
Kalorifere En ensartet og konstant opvarmning af lokaler og haller opnås bedst ved LPG-fyrede kaloriferevarmning.
Rumopvarmning LPG er en miljørigtig, effektiv og økonomisk energikilde til rumopvarmning af lokaler og haller.
4 grunde til at skifte til LPG
Kom godt i gang med gas - hurtigt og nemt