Menu
Store strømbesparelser med LPG i industrien
Ved at skifte fra olie til en LPG-løsning, kan mange virksomheder i industrien opnå markante besparelser, både på energi-regningen og i deres udledning af CO2.
Scroll ned

LPG til industrielle formål

Gas er en fleksibel og alsidig energiform som kan bruges mange steder i industrien, og give besparelser på både udgifterne til energi og CO2-regnskabet.

Primagaz leverer LPG til en række industrielle formål. Gassen har et højt damptryk og en ekstremt ren forbrænding, hvilket betyder at den kan anvendes til direkte fyrring. Når du som industrivirksomhed vælger en LPG-løsning kan du nyde godt af en stabil og effektiv energikilde, som med moderne udstyr kan tilpasses alle jeres produktionsbehov.

Leveringssikkerhed og automatisk opfyldning

Vi ved, at det er afgørende, at du som industrivirksomhed aldrig løber tør. Derfor hjælper vi dig med at dimensionere dit system i forhold til dine konkrete behov, så der er rigeligt gas at tage af i det daglige. Med automatisk opfyldning overvåger vi din tank og genopfylder den ved et aftalt niveau.

Vi har via vores internationale netværk adgang til et af Europas stærkeste leverandørnetværk inden for LPG, og du kan derfor trygt regne med, at vi altid kan levere den gas, som du har brug for i din drift.

"I de 20 år jeg nu har kørt på LPG, har jeg ikke oplevet udfordringer i den daglige drift"

Hos Rekord Rens i Hedehusene har Else Nielsen i mere end 20 år taget sig kærligt af kundernes tøj. 1,5 tons tøj bliver der løftet om dagen mens vaskemaskiner, rensemaskiner, buksepressere og tørretumblere kører på højtryk. I alle 20 år har det været gas (LPG) der har leveret energien til Elses renseri – det er der flere gode grunde til.

Læs hele case-beskrivelsen her
4 grunde til at skifte til LPG
Kom godt i gang med gas - hurtigt og nemt