Menu
Effektiv, billig og grøn energi til danske håndværkere
Ved at skifte olien ud med LPG, kan du spare både penge og CO2-udledning. Det gælder også, hvis du i dag bruger elektricitet til opvarmning eller maskiner.
Scroll ned

LPG til håndværksfagene

I mange håndværksfag er en stabil og effektiv energiforsyning afgørende for arbejdet. 

Som håndværker skal du bruge energi til maskiner, varmekilder til forarbejdning eller opvarmning af værkstedsrum eller tørrefaciliteter. Mange af disse løsninger kører traditionelt på strøm, som er både dyrt og dårligt for miljøet. Nogle steder benytter man olie, men også her er LPG både billigere og mere miljøvenligt.

Fleksibel og mobil energi

En af de mange fordele ved at benytte LPG er, at mange maskiner og apparater som benytter LPG lettere kan flyttes, da LPG også kan fås på flasker som er lette at transportere. Det gør også at gassen er ideel til mobile maskiner som f.eks. gaffeltrucks, der ikke kan være løbende tilsluttet til en fast energiforsyning.

 

Øget effektivitet og energibesparelse på 50-60%

Byens Bilpleje udfører alle former for rustarbejde, pladearbejde, buleopretning m.m. - hvad enten det gælder forsikringsskadelakering, salgsvogne eller private biler. De valgte en gasløsning fra Primagaz for at reducere sprøjte-/tørrekabinens høje energiforbrug og samtidig øge effektiviteten.

Læs hele Byens Bilplejes historie her
4 grunde til at skifte til LPG
Kom godt i gang med gas - hurtigt og nemt