Jobopslag

Disponent til cylinderdistribution

Jobbeskrivelse

Primagaz søger en disponent til vores logistik afdeling i Køge som vil få ansvaret for at håndtere vores disponeringsprocesser fra A til Z for vores flaskegas leverancer til vores erhvervskunder i Midt- og Nordjylland. Du får kort sagt ansvaret for at sikre at vi leverer flaskegas til vores kunder til den aftalte tid.

Opgaver

  • Modtage bookinger og planlægge ruter for Midt- og Nordjylland på daglig basis.
  • Være den naturlige omdrejningspunkt og kontaktperson for chauffører, kunder og vores kommercielle folk i Midt- og Nordjylland.
  • Sikre at vi overholder alle aftaler, love og regler ifm. vores leveringer til kunder.
  • Være den der tænker optimering af ruter og processer på kort og lang bane.

Den ideelle kandidat

Du har mellem 2 og 5 års erfaring som disponent og en uddannelse indenfor logistik/transport – gerne med erfaring fra Jylland med ’egne’ biler. Du skal trives med at arbejde i feltet mellem kunder og chauffører, samt kunne have mange bold i luften; også når det går stærkt.

For at blive en succes i stillingen, skal du kunne tage ansvar for at sikre leveringer som aftalt, samtidig med at du yder en høj kundeservice.

Du skal kunne arbejde i forskellige IT-systemer, og hvis du har erfaring med Navision og Pro-sat er det en fordel. Det er ligeledes en stor fordel hvis du har kendskab til farligt gods og køre/hviletids regler.

Om Primagaz

Vi kan tilbyde dig en udfordrende stilling, med masser af ansvar og indflydelse. Du bliver en del af et lille,  men effektivt logistik team i Køge, og vil referere til vores Logistic Manager.

Primagaz Scandinavia er den førende leverandør af LPG i Skandinavien med forretningsenheder in Danmark og Sverige. Vi er en del af SHV Energy – en af verdens førende gas-distributions selskaber med mere end 15 000 ansatte og over 30 millioner kunder over hele verden. SHV Energy er frontløber indenfor bæredygtige løsninger for LPG såsom bioLPG der er en del af vores rejse mod at være ’mindre fossil og mere grøn’. 

Spørgsmål til stillingen

Kaspar Carlsson

kaspar.carlsson@primagaz.dk