Menu
Få inspiration til din grillaften
Se, hvordan du sikrer at din grill er sikker, og få inspiration til anderledes grillopskrifter.

Søren Lyng fra grilltips.dk er grillentusiast og -ekspert.
Scroll ned

Gode tips til brug af gasgrill fra grilltips.dk

At grille med gas er både nemt og skånsomt for miljøet. Primagaz samarbejder med Grilltips.dk om at gøre det endnu nemmere og sjovere at tænde op i grillen - året rundt. 

Sikker brug af gasgrill

Det er vigtigt at have styr på sikkerheden, når du griller. Slidt eller forkert monteret udstyr kan skabe lækager, og snavs og spindelvæv kan udgøre en brandfare. Du kan nemt og billigt give din gasgrill et sikkerhedseftersyn. Se her hvordan, du gør grillen klar til en sikker grillaften. 

 

Altid en forhandler nær dig

Løbet tør for gas til grillen og gæsterne er lige på trapperne? Med forhandlere over hele landet, finder du hurtigt og nem nærmeste forhandler nær dig.

Ukrudtsbekæmpelse Brug en ukrudtbrænder i stedet for kemiske ukrudtsmidler, så skåner du miljø – herunder grundvandet – da gas belaster miljøet væsentlig mindre. Camping Gas er et fast element i camping. Hvad enten du skal på telttur og lave mad på et lille blus, eller om den store campingvogn skal opvarmes – så er gassen ideel.
Madlavning Skift kulgrillen ud med en på gas. Så slipper du for den generende os, og sparer samtidig tid da grillen er varm med det samme. Og så er det oven i købet grønnere. Opvarmning Brug gas til varmeovnen og opvarmning af vand i sommerhuset og spar penge, da gas er billigere end el.
Kan vi hjælpe?
Kontakt vores kundeservice
Tlf.+45 56 63 12 20
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mandag til torsdag 08:00-16:00
Fredag 08:00-15:30