Menu

Bæredygtig energi

Det at levere energi som både er effektiv og anvendelig, men samtidig belaster miljøet mindst muligt, er en hjørnesten i vores forretning og vores store internationale bagland.

Vi ved at mange processer har brug for en pålidelig og effektiv energiforsyning, som prismæssigt er konkurrencedygtig og ser det som vores opgave at stille de absolut bedste alternativer til rådighed til at dække disse behov på klima- og miljøansvarlig måde.

Vi arbejder derfor løbende på at sikre at vores løsninger er så miljøvenlige som muligt, og det er blandt andet også derfor at vi taler varmt for LPG som energikilde. Gassen brænder meget rent, og miljøpåvirkningen er langt mindre end når der benyttes eksempelvis olie. 

Bio LPG gør gasløsningerne endnu grønnere

Vi er meget stolte over som de første på det danske marked at kunne tilbyde Bio LPG. Bio LPG er et endnu grønnere alternativ, som ikke belaster klimaet. Bio LPG kan benyttes i de samme anlæg som i dag benytter LPG, og det er endnu en af grundende til at vi anbefaler LPG – det er muligt at omstille sig til et grønnere alternativ uden store, nye anlægsinvesteringer. 

Læs mere om Bio LPG

Sustainability er et nøgleord i SHV Energy

Som en del af den internationale SHV-koncern har vi et stærkt internationalt bagland, for hvem sustainability er et nøgleord. Under overskriften Better, Cleaner, Tomorrow arbejder SHV Energy målrettet med at skabe renere energi til både professionale og private.

Læs mere om SHV Energy's arbejde her

Alle led skal være bæredygtige

Vores ønske om bæredygtighed spiller også ind på vores valg af leverandører. Vi stiller høje krav til at vores leverandører leverer produkter som holder længe, og som i materialer og fremstilling ikke påvirker miljøet unødigt.