Flaskegas på farten

Du kender sikkert situationen, hvor du ved pakning af campingvognen kommer til at tænke på, om du nu har rigelig med gas til rejsen. Det ender ofte med et par ekstra gasflasker for ikke at løbe tør.

Det behøver du ikke længere. Primagaz er medlem af en stor europæisk familie, og vi kan som det eneste gasselskab i Danmark nu tilbyde de danske campister "flaskegas-på-farten" over hele Europa*.


PrimaDonna er din billet til gas i hele* Europa

"Flaskegas-på-farten" konceptet er forbeholdt Primagaz' kernekunder, og hvis du ikke allerede er det, bliver du det nemt ved at købe eller skifte til en PrimaDonna letvægtsflaske.

"Flaskegas-på-farten" ordningen kræver kun en PrimaDonna gasflaske og det praktiske "Primagaz Euro-sæt", som er et handy sæt bestående af Primagaz adaptere og regulator – så det er muligt at konvertere til Primagaz' gasflasker i Europa.


Byt PrimaDonna til en TWINY
Da Primagaz anvender forskellige flasker og ventiler i Europa, er du nødt til at bruge en "europæisk Primagaz løsning" på turen. Inden afrejse bytter udvalgte Primagaz forhandlere** ganske enkelt din PrimaDonna gasflaske til en Twiny eller en "euro-gasflaske" og giver dig et byttekort. Med dette kort kan du igen bytte tilbage til en PrimaDonna gasflaske, når du kommer hjem.

Twiny er gasflasken, som Primagaz har gjort til fremtidens internationale gasflaske. Twiny indeholder 5 kg gas og er en lille handy gasflaske, der lever op til de fleste campisters ønsker. Primagaz er repræsenteret i de fleste europæiske lande og tilbyder igennem sine udvalgte forhandlere** enten Twiny eller en "euro-gasflaske". Alle disse flasker finder et samlingspunkt i et "Primagaz Euro-sæt".

Primagaz Euro-sæt
Med et Eurosæt kan du købe en gasflaske i udlandet og bruge den til dit danske udstyr.
>> Læs mere her.

 

* Portugal, Schweiz og Grækenland er undtaget
** Ring til Primagaz på 56 63 12 20 for at få oplyst nærmeste forhandler, der kan bytte til en Twiny flaske.

© 2014 PRIMAGAZ